Tietosuojakäytäntö

Pågen suojelee ihmisten tietosuojaa asioidessaan heidän kanssaan eri tilanteissa, ja me pyrimme aina siihen, että ihmiset tuntevat olonsa turvalliseksi toimittaessaan meille tarvittaessa henkilötietojaan.

Käyttäjille tulee aina olla selvää, miksi keräämme tiettyjä henkilötietoja. Hallinnoimme henkilötietoja tätä alaa koskevien oikeudellisten standardien mukaisesti. Noudatamme aina yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) käsitellessämme henkilötietoja. Lue lisää siitä.

Keräämme vain sen verran tietoja kuin tarvitsemme ja säilytämme tietoja vain niin kauan kuin niitä tarvitaan niiden käyttötarkoitukseen. Takaamme, että prosessimme ja järjestelmämme hallinnoivat keräämiämme tietoja turvallisesti ja oikein.

Alla on kerrottu lisää Pågenin henkilötietojen käsittelystä sekä henkilötietoja koskevista sitoumuksistamme.

Henkilötiedot
Henkilötiedoilla tarkoitetaan GDPR:n mukaan tietoja, jotka voivat liittyä tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön.

Henkilötietojen käsittely
Käsittely on kattava käsite, joka on määritelty tarkemmin yleisessä tietosuoja-asetuksessa. Se on yleinen termi, joka kattaa kaikki henkilötietoihin liittyvät toimenpiteet. Esimerkkejä käsittelystä ovat henkilötietojen hankinta, tallentaminen, hallinta, siirtäminen, prosessointi, muuttaminen, poistaminen, kerääminen sekä pääsy henkilötietoihin.

Sinun oikeutesi

Haluamme, että pystyt luottamaan siihen, että henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät perusoikeutesi toteutuvat, kun asioit Pågenin kanssa. Sinulla on seuraavat oikeudet:

Oikeus saada ilmoitus tietojenkäsittelystä

 • Sinulla on oikeus saada tietoja siitä, milloin, missä ja miten henkilötietojasi käsitellään. Lisäksi sinulla on oikeus saada tietoja käyttötarkoituksesta sekä siitä, minkä tyyppisiä henkilötietoja se koskee.

Oikeus oikaista henkilötietoja

 • Sinulla on aina oikeus ottaa meihin yhteyttä ja pyytää virheellisten ja puutteellisten tietojen korjaamista.

Oikeus tulla unohdetuksi

 • Sinulla on myös oikeus pyytää meiltä henkilötietojesi poistamista.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

 • Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Rajoittaminen tarkoittaa tietojen merkitsemistä siten, että niitä voidaan tulevaisuudessa käsitellä vain tiettyjä rajoitettuja tarkoituksia varten.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Miksi ja missä yhteyksissä Pågen käsittelee henkilötietoja?

Henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavasti, kun vierailet verkkosivustollamme:

Yhteydenotto
Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Riippumatta siitä, miten otat meihin yhteyttä, voit aina olla varma, että henkilötietojasi käsitellään yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Rutiinimme vaihtelevat yhteydenottotavasta riippuen, mutta mitään ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen, jotta kysymyksiisi voidaan vastata. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystämme.

Valitukset
Valitusten yhteydessä Pågenin on kerättävä tiettyjä henkilötietoja, jotta se voi käsitellä tapauksen sekä ottaa yhteyttä valituksen tehneeseen henkilöön.

Keräämme seuraavia henkilötietoja:

 • nimi ja sukunimi
 • osoite ja postinumero
 • sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero tarvittaessa.
 • tuotteen hankintaan liittyvät olosuhteet
 • pankkitiedot (tarvittaessa)
 • henkilötunnus (tarvittaessa).

Poistamme kaikki tapauksen aikana rekisteröidyt henkilötiedot kaksikymmentäneljä kuukauden kuluttua siitä, kun asia on ratkaistu. Tietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen valituksen käsittelemiseksi.

Edellä mainitun henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteina ovat oikeutettu etumme käsitellä valituksesi oikealla ja tehokkaalla tavalla sekä antamasi suostumus.

Kilpailut
Hyväksymällä kilpailun ehdot suostut siihen, että osallistumisten yhteydessä lähettämiäsi henkilötietoja käsitellään kilpailun toteuttamiseksi.

Kilpailun voittajien julkaisemisen yhteydessä osoitteessa www.pagen.fi/kilpailut/ julkaistaan henkilötietoja, joihin lukeutuvat nimi, sukunimi ja kaupunki.

Keräämme seuraavia henkilötietoja:

 • nimi ja sukunimi
 • osoite
 • sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero
 • osallistuminen kilpailuun.

Poistamme kaiken henkilötietoja sisältävän aineiston noin kuukauden kuluttua kilpailun päättymisestä, kun emme enää tarvitse henkilötietoja kilpailun toteuttamiseen.

Edellä mainitun henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteina ovat oikeutettu etumme toteuttaa ja käsitellä kilpailu sekä antamasi suostumus.

Rekrytointi
Valitettavasti emme voi ottaa työhakemuksia vastaan kansainvälisen verkkosivustomme kautta. Julkaisemme paikallisilla verkkosivustoillamme tietoja avoimista työpaikoista. Joitakin henkilötietoja tarvitaan hakemuksesi arvioimiseen, kun haet työtä Pågenista. Saamme suostumuksesi, kun lähetät työhakemuksen.

Keräämme seuraavia henkilötietoja:

 • nimi ja sukunimi
 • sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero
 • syntymävuosi tai henkilötunnus
 • osoite, postinumero ja kaupunki
 • CV:ssä annetut tiedot
 • saatekirjeessä annetut tiedot.

Edellä mainittuja henkilötietoja käsitellään hakujakson aikana, ja ne poistetaan 24 kuukauden kuluttua paikan täyttymisestä.

Edellä mainitun henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteina ovat hakemuksen yhteydessä pyydetty suostumus sekä paikan täyttämiseen liittyvä oikeutettu etumme.

Vierailu sivustollamme
Tiettyjä sinua koskevia tietoja rekisteröidään, kun vierailet verkkosivustollamme. Näin voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen.

Keräämme seuraavia henkilötietoja:

 • vierailun päivämäärä
 • vierailun kellonaika
 • sivuston osa, jolla vierailet.

Nämä tilastotiedot poistetaan vakiomenettelyjen mukaisesti, mutta kuitenkin viimeistään kolmen kuukauden kuluessa. Pågen muuttaa IP-osoitteet anonyymeiksi.

Edellä mainitun henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on oikeutettu etumme tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen verkkosivuston käyttökokemus.

Jakaako Pågen henkilötietoja kenellekään muulle?

Pågen ei koskaan myy tai välitä henkilötietoja kenellekään muulle.

Pågen on kuitenkin ulkoistanut tiettyjä palveluja ulkopuolisille tahoille, jotka käsittelevät henkilötietoja Pågenin puolesta. Näissä tapauksissa kyseisen tahon kanssa on solmittu henkilötietojen käsittelysopimus, jolla varmistetaan, että henkilötietoja käsitellään oikein ja voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Jos Pågen on päättänyt antaa kolmansien osapuolten käsitellä henkilötietoja Pågenin puolesta, kyseinen käsittely tapahtuu aina EU:ssa.

Henkilötietojen käsittelystä vastaava

Tämän verkkosivuston tai Pågenin muiden kanavien kautta kerättyjä henkilötietoja hallinnoi

Pågen AB, Box 8143, 200 41 Malmö, Sweden. Org. nro. 556078-6708

Yhteystiedot

Jos haluat esittää kysymyksiä tai kommentteja Pågenin henkilötietojen käsittelystä, ota meihin yhteyttä:

Pågen AB, Box 8143, 200 41 Malmö, Sweden

Puhelin: +46 40-32 36 00

Sähköposti: personuppgifter@pagen.se