Pikku Hönö

Kullankeltaiseksi leivotut, ihanan
pehmeät Pikku Hönöt

Jollekaka med kallrökt lax | Pågen

Ainesosat

Vehnäjauho, vesi, sokeri, ruissihtijauho, rapsiöljy, kaltattu ruis, kaltattu vehnä, ohramallas, hiiva, nostatusaine (ammoniumbikarbonaatti),suola, kasviperäinen emulgointiaine rasvahappojen mono- ja diglyseridit (auringonkukka, rapsi), vehnägluteeni.

Laktoositon. Kuitupitoinen. Säilöntäaineeton.

Yliherkkyys
Sisältää gluteeni.
Lisätietoja yliherkkyys

Pakkauskoko: 400 g (6 leipää)

Ravintoarvo

Ravintoarvo Per 100 g Per Pala (67 g)
Energia 1238 kJ/296 kcal 829 kJ/198 kcal
Rasva 4,5 g 3 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 0,5 g 0,3 g
Hiilihydraatit 52 g 34,8 g
josta sokereita 9,7 g 6,5 g
Kuitu 3,3 g 2,2 g
Proteiini 9,1 g 6,1 g
Suola 0,75 g 0,5 g

Nauti lempitäytteilläsi,
missä ikinä oletkaan

Leipureita jo
viidennessä sukupolvessa

Pågenin toiminta juontaa juurensa vuoteen 1878. Yli 140 vuotta...

Lisätietoja

Leipälajina
vastuu

Me leivomme suurella sydämellä. Rakkaus leipomiseen näkyy niin raaka-aineiden valinnassa...

Lisätietoja

Leipurin
leivontavinkit

Leivonnassa pienilläkin yksityiskohdilla on suuri vaikutus lopputulokseen.

Lisätietoja

Tästä ei eväsleipä
parane

Tältä leipä maistuu

Makusanat auttavat tunnistamaan eri makuja

MAKEUS

HAPPAMUUS

SUOLAISUUS

Erityis-ominaisuus

Mehevä

Anna meidän
inspiroida!

TAIKINAJUUREEN LEIVOTTUA LEIPÄÄ

Meillä Pågenilla leivät, vaaleatkin, leivotaan taikinajuureen...

HYVINVOINTIA LEIVÄSTÄ

Leivästä terveydestä ja ympäristöstä...

Saatat pitää
myös näistä?