Skorpor Kardemumma

Ihanan rapeat korppumme leivotaan harvasta,
valitusta raaka-aineesta

Ainesosat

Vehnäjauho (85%), sokeri, kasviöljy (rapsi, kokonaan kovetettu rapsi), kardemumma (0,5%), ohramallas, hiiva, suola.

 

Yliherkkyys
Sisältää gluteeni.
Lisätietoja yliherkkyys

Vikt per förpackning:  240 g

Ravintoarvo

Ravintoarvo Per 100 g Per korppu (13 g)
Energia 1844 kJ/438 kcal 240 kJ/57 kcal
Rasva 11 g 1,4 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 1,3 g 0,2 g
Hiilihydraatit 73 g 9,5 g
josta sokereita 13 g 1,7 g
Kuitu 3,2 g 0,4 g
Proteiini 9,8 g 1,3 g
Suola 0,5 g 0,1 g

Siinä herkullisten
korppujemme salaisuus

Leipureita jo
viidennessä sukupolvessa

Pågenin toiminta juontaa juurensa vuoteen 1878. Yli 140 vuotta...

Lisätietoja

Leipälajina
vastuu

Me leivomme suurella sydämellä. Rakkaus leipomiseen näkyy niin raaka-aineiden valinnassa...

Lisätietoja

Klassisiin vehnäkorppuihimme
on lisätty kardemummaa tuomaan ihanaa makua

Tältä korput maistuvat

Makusanat auttavat tunnistamaan eri makuja

Anna meidän
inspiroida!

TAIKINAJUUREEN LEIVOTTUA LEIPÄÄ

Meillä Pågenilla leivät, vaaleatkin, leivotaan taikinajuureen...

HYVINVOINTIA LEIVÄSTÄ

Leivästä terveydestä ja ympäristöstä...

Saatat pitää
myös näistä?