Tarjoa omenakakku uudessa muodossa.
1 pss Gifflar Kaneli
2 omenaa
2,5 rkl kanelia
2 dl omenahilloa
85 g voita ohuina siivuina
vaniljakastiketta
1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
2. Puolita Gifflarit.
3. Kuori omenat ja viipaloi ne ohuiksi siivuiksi.
4. Laita leivinpaperi uuninkestävän vuoan pohjalle ja reunoille.
5. Levitä puolet Gifflareista vuoan pohjalle.
6. Sipaise omenahilloa jokaiselle Gifflar-viipaleelle.
7. Jaa puolet omenaviipaleista Gifflareiden päälle niin, että Gifflarit peittyvät*.
8. Ripottele päälle puolet kanelista.
9. Laita päälle puolet ohuista voiviipaleista.
10. Toista kohdat 6-9.
11. Laita vuoka uunin alatasolle ja paista 25 min.
12. Ota vuoka pois uunista ja aseta sopiva vati sen päälle.
13. Käännä ylösalaisin ja irroita leivinpaperi varoen.
14. Kaada vaniljakastiketta omenakakun päälle ja tarjoa.