Pågen lyhyesti 

Pågenin toiminta juontaa juurensa vuoteen 1878. Yli 140 vuotta myöhemmin tämä pienenä perheyrityksenä aloittanut leipomo tekee edelleen luonnollisen hyvää, viikon jokaisena päivänä. Suomalaisiin koteihin olemme toimittaneet tuotteitamme vuodesta 1969 alkaen.
Meille leivonta on sydämen asia. Omat myllymme jauhavat yhä viljamme ja nykyaikainen tuotantomme sekä sukupolvien ajalta kertynyt osaaminen koko leivonnan arvoketjusta vastaavat nykyajankin korkeisiin laatuvaatimuksiin. Ja taikinajuuri - se on leipiemme sielu.
Leipämme leivotaan taikinajuureen, myös vaaleat leivät. Juureen leipominen on perinne, josta haluamme pitää kiinni, jotta sinä saisit mahdollisimman houkuttelevan leivän arkeesi ja juhlaasi. Taikinajuuri takaa herkullisen maun, ihanan rakenteen ja tuotteiden pitkän säilyvyyden mehevänä - luonnollisesti ilman säilöntäaineita. 
Siinä salaisuutemme. Me leivomme puhtaista raaka-aineista, suurella sydämellä ja leipurin ilolla. 

Tutustu tuotteisiimme

Historiamme

Olemme perheleipomo pitkällä historialla. Toimintamme juuret juontavat vuoteen 1878, jolloin Anders ja Mathilda Påhlsson alkoivat leipomaan ja myymään leipää kotonaan Etelä-Ruotsin Malmössä. Anders ja Matilda Påhlsson ovat tällä hetkellä jo yli 140-vuotiaan perheyrityksen ensimmäinen sukupolvi. Pågen ei ole perheyritys vain omistajarakenteensa vuoksi. Se on perheyritys monella tasolla. Nykyisistä työntekijöistä moni on jo toisessa, kolmannessa ja jopa neljännessä sukupolvessa Pågenin työntekijä.
1950-luvulla alkoi tuoretuotteiden pakkaaminen. Påhlssonin leipomo, ensimmäisten joukossa, alkoi pakkaamaan leipiä ja pikkuleipiä. Leipomon ensimmäinen pakattuna myytävä tuote oli ohuet piparkakut, jotka pakattiin sellofaanipussiin. Pian myös Påhlssonin leivät olivat saatavilla pakattuina vahapaperipakkauksiin. Pakkaukset mahdollistivat tuotteiden myynnin koko Ruotsin alueelle. Kun Påhlssonin perheleipomo laajeni paikallisesta yrityksestä maanlaajuiseksi, vaatimukset toiminnalle muuttuivat. Påhlssons bageri -nimi koettiin liian anonyymiksi. Tarvittiin nimi, johon voitiin yhdistää nuorekas reippaus ja joka myös samalla kertoi yrityksen alkuperästä. Nimeksi valittiin Pågen, joka skoonen kielellä tarkoittaa "poikaa".
Nykypäivänä Pågen työllistää 1500 työntekijää ja leivomme Malmöön lisäksi myös Göteborgissa. Valikoimiimme kuuluu Suomessa herkullisia taikinajuureen leivottuja leipiä, rakastettuja pieniä Gifflar-pullia ja Skorpor-korppuja. Suomen lisäksi Pågenilla on tytäryhtiöitä Tanskassa, Norjassa ja Saksassa sekä vientiä mailman ympäri.