Makuja on monia ja se on mahtavaa. Haluamme tarjota arkeen ja juhlaan ihania hetkiä ja herkullisia makuja. Taikinajuureen leivotut leipämme tekevät jokaisen aterian hieman herkullisemmaksi ja pienet Gifflar-pullamme tuovat iloa jokaiseen hetkeen. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin.
Maalaishyvä sopii mahtavasti grillatun halloumin ja sitruunan sekä karamelloisoidun porkkanan kanssa.
Ainesosat
Pågen Maalaishyvä -leipää
Halloum-juustoa
Sitruunaa
Sokeriherneitä
Papuja oman valinnan mukaan
Retiisejä
Pieniä porkkanoita
Pinaattia
Tuorejuustoa
Viinietikkaa
Suolaa
Pippuria
Öljyä
Yrttejä
Voita
Sokeria
Valmistus
Grillaa viipaloidut halloumit ja sitruunat.
Höyrytä tai keitä nopeasti sokeriherneet ja pavut suolatussa vedessä. Jäähdytä, marinoi viinietikalla, suolalla, pippurilla, öljyllä ja yrteillä. Viipaloi retiisit ohuiksi ja marinoi myös ne.
Paahda porkkanat voissa pannulla, ripottele päälle hieman sokeria niin että ne karamellisoituvat.
Sekoita pinaatit ja tuorejuusto karkeaksi seokseksi sauvasekoittimella.
Paahda kaksi viipaletta Maalaishyvä-leipää ja täytä leivät.