Hönöpizza Bianco
15 minuuttia
5 5 1 0 ääntä

Hönöpizza Bianco

Herkullisin pizza syntyy kotona. Tämä ihanuus valmistuu ilman tomaattikastiketta.


Ainesosat

4 minipizzaa

  • 4 palaa Hönö Saaristolaisrieskaa
  • 2 kpl viikunaa
  • 1 mozzarella
  • 1 dl ranskankermaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • Rukolaa
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • ½ punasipulia
  • Hunajaa
  • Tuoretta timjamia
  • Sormisuolaa

Valmistus

Laita uuni lämpenemään 220°C.

Hienonna valkosipuli ja sekoita se ranskankermaan, lisää suolaa ja pippuria oman maun mukaan. Levitä seos neljän saaristolaisrieskan päälle.
Paloittele mozzarella pieniksi paloiksi ja lisää pizzan päälle.
Leikkaa viikunoista ohuita siivuja, lisää ne pizzan päälle yhdessä punasipulin sekä karkeasilputtujen saksanpähkinöiden kanssa.

Paista pizzoja uunissa 220 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on saanut väriä.
Ota pizza uunista ja valuta päälle hunajaa ohuena nauhana. Tarjoile rukolan, timjamin ja sormisuolan kera.
Nauti!