Lobster rolls
20 minuuttia
5 5 1 3 ääntä

Lobster rolls

Tästä suositusta amerikkalaisesta klassikosta on monta variaatiota. Nämä "hummerirullat" on maustettu sitruunalla, majoneesilla ja tuoreilla yrteillä. Kokkaa hummereista hyvää uudella tavalla. Tarjoa sellaisenaan tai salaatin, ranskalaisten perunoiden tai perunalastujen kera.


Ainesosat

4 annosta

  • 2 keitettyä hummeria
  • 4 Pågen korvbröd -sämpylää
  • 2 sitruunaa
  • 2 rkl hienoksi hakattua ruohosipulia
  • 1/2 rkl hienoksi hakattua rakuunaa

  • ½ dl majoneesia

  • 50 g salaattia
  • Voita paistamiseen

Valmistus

  1. Irrota liha hummerinpyrstöistä ja paloittele reiluiksi paloiksi. 
  2. Raasta sitruunankuori raastimen hienolla terällä. Sekoita kuoriraaste ruohosipulin ja rakuunan kanssa. 
  3. Kuumenna voi paistinpannulla keskilämmöllä. Paista sämpylä molemmin puolin. Jos haluat vähärasvaisemman version, lämmitä sämpylä uunissa n. 5 min 200 asteessa. 
  4. Avaa sämpylä varovasti. levitä majoneesia molemmille puoliskoille. Lisää salaatti ja hummerinliha. Viimeistele ruohosipulilla, rakuunalla ja sitruunankaaliraasteella. Tarjoa sitruunalohkojen kera.