Makuja on monia ja se on mahtavaa. Haluamme tarjota arkeen ja juhlaan ihania hetkiä ja herkullisia makuja. Taikinajuureen leivotut leipämme tekevät jokaisen aterian hieman herkullisemmaksi ja pienet Gifflar-pullamme tuovat iloa jokaiseen hetkeen. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin.
Aamiainen - Limpukka lehtikaalipeston ja avokadon kera
Lehtikaalista ja pähkinöistä valmistat helposti ja nopeasti herkullisen peston. Voit tehdä kerralla isomman satsin, sillä pesto säilyy jääkaapissa noin viikon ajan.
Ainesosat
Lehtikaalipesto (8 leivälle)
200 g lehtikaalia
40 g saksanpähkinöitä
1 valkosipulinkynsi
1 rkl puristettua sitruunamehua
1 1/2 dl oliiviöljyä
hieman suolaa
Avokadoleipä
1 siivu Limpukkaa
2 rkl lehtikaalipestoa
1/2 tomaatti
1/2 avokado
voileipäkrassia
Valmistus
Lehtikaalipesto
Revi lehtikaali ja laita kiehuvaan veteen minuutiksi. Kaada lävikköön ja huuhtele kaali kylmässä vedessä.
Purista lehdet käsin ja laita mikserikulhoon.
Lisää pähkinät, sitruunamehu, kuorittu valkosipuli ja oliiviöljy. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.