Juhlava, helppo ja kaunis jälkiruoka Gifflareista
2 pss Pågen Gifflar Vanilja
Marjamoussea (joko ao. resepti tai valmis moussejauhe)
Ainekset / marjamousse:
1 vaniljatanko
3 dl kermaa
160 g sokeria
3 liivatelehteä
6 dl kermaviiliä
125 g tuoreita vadelmia
150 g tuoreita mansikoita
1. Peitä kulhon (n. 20 cm) sisäpuoli muovikelmulla.
2. Leikkaa Gifflarit viipaleiksi.
3. Asettele Gifflar-viipaleita kulhon sisäreunoille.
4. Kaada päälle marjamousse.
5. Päällystä koko komeus Gifflar-viipaleilla.
6. Laita viileään vähintään 4 tunniksi ja ota huoneenlämpöön viimeistään tunti ennen tarjoilua.
Marjamousse:
1. Laita liivatelehdet kylmään veteen.
2. Kaavi vanilja irti tangosta ja laita kattilaan. Keitä yhteen vanniljatanko, tangosta kaavittu vanilja, kerma ja sokeri. Ota pois levyltä.
3. Purista liivatelehdet ja sekoita kerman joukkoon.
4. Poista vaniljatanko.
5. Lisää kermaviilit ja marjat.