Makuja on monia ja se on mahtavaa. Haluamme tarjota arkeen ja juhlaan ihania hetkiä ja herkullisia makuja. Taikinajuureen leivotut leipämme tekevät jokaisen aterian hieman herkullisemmaksi ja pienet Gifflar-pullamme tuovat iloa jokaiseen hetkeen. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin.
1 pkt falafel-sekoitusta (tai valmiita falafeleja)
Punajuuritzatziki:
200 g turkkilaista jogurttia
2 etikkapunajuurta
½ kurkku
1 valkosipulin kynsi
1 tl juustokuminaa
Viimeistelyyn:
1 ruukku herneenversoja tai vesikrassia
hunajaa
Valmistus
Raasta kurkku ja ripottele sen päälle teelusikallinen suolaa. Anna hetken mehustua ja siivilöi sitten nesteet pois. Raasta myös punajuuri ja sekoita kurkun kanssa jogurttiin. Raasta sekaan valkosipulin kynsi ja mausta juustokuminalla. Laita kylmään maustumaan.
Valmista falafeltaikina pakkauksen ohjeen mukaan ja jätä hetkeksi turpoamaan.
Muotoile falafelista 4 noin 2 cm paksuista pihviä ja paista rypsiöljyssä rapeiksi. Paahda Oivallukset.
Kokoa burgerit lusikoimalla reilusti tzatzikia leivän pohjapaloille. Asettele päälle herneenversoja ja falafelpihvi ja viimeistele lorauksella hunajaa ja haluamillasi yrteillä.