Makuja on monia ja se on mahtavaa. Haluamme tarjota arkeen ja juhlaan ihania hetkiä ja herkullisia makuja. Taikinajuureen leivotut leipämme tekevät jokaisen aterian hieman herkullisemmaksi ja pienet Gifflar-pullamme tuovat iloa jokaiseen hetkeen. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin.
Rukiisen mausteiset Limpukkasipsit voi valmistaa aiemmin päivällä. Ne ovat mitä mainiointa tarjottavaa illanistujaisiin tai naposteltavaksi elokuvaa katsellessa.
Ainesosat
Resepti 6:lle.
1 pkt Limpukkaa (14 viipaletta)
1,5 dl oliiviöljyä
6 valkosipulin kynttä
2 tl suolaa
1 prk kermaviiliä
1 kypsä avocado
1 tl suolaa
1 tl juustokuminaa
chilikastiketta
1 limen kuori raastettuna ja ½ limen mehu
Valmistus
Yhdistä kermaviili, avocado, suola ja juustokumina.
Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi ja mausta chilikastikkeella.
Sekoita öljyyn hienonnetut valkosipulit ja mausta suolalla.
Leikkaa Limpukka-viipaleet poikittain n. 2 cm leveiksi lankuiksi.
Kumoa leipäpalat isoon kulhoon ja kaada valkosipuliöljy perään.
Kääntele hetki kunnes öljy ja valkosipuli on sekoittunut leipiin.
Levitä uunipellille ja paista rapeiksi 200-asteisessa uunissa n. 10-15 min.
Pågen käyttää tällä sivustolla olevia evästeitä tarjotakseen käyttäjille mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen sekä kerätäkseen tilastotietoja. Hyväksymällä tämän hyväksyt evästeiden käytön. Sinulla on mahdollisuus rajoittaa antamaasi suostumusta koskemaan vain evästeitä, jotka ovat välttämättömiä vierailusi kannalta, tai hyväksyä kaikki evästeet. Lue lisää
evästekäytännöistämme ja
tietosuojakäytännöstämme