Makuja on monia ja se on mahtavaa. Haluamme tarjota arkeen ja juhlaan ihania hetkiä ja herkullisia makuja. Taikinajuureen leivotut leipämme tekevät jokaisen aterian hieman herkullisemmaksi ja pienet Gifflar-pullamme tuovat iloa jokaiseen hetkeen. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin.
Tämä leipä on mitä parhain vierastarjottava - nopea ja helppo tehdä, mutta herkullinen, kesäinen ja juhlava välipala puutarhassa istuskeluun.
Ainesosat
Resepti 4:lle.
4 Maalaishyvä-viipaletta
oliiviöljyä
125 g briejuustoa
8 mansikkaa
½ dl tuoretta silputtua basilikaa
1 tl sokeria
1 rkl balsamiviinietikkaa
Valmistus
Kuumenna uuni grilliasetuksella 200 asteesseen. Leikkaa mansikat ohuiksi viipaleiksi ja marinoi kulhossa sokerin, basilikan ja balsamiviinietikan kera.
Voitele leipäpalat oliiviöljyllä ja asettele niille viipaloitua briejuustoa. Paista pellillä uunissa 5 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut. Lusikoi mansikkasalaatti leiville ja tarjoa heti.